Uusi eineslaatikko Transbox Oy:lle

Transbox Oy on yhteistyössä Schoeller Arca Systems:n kanssa kehittänyt uuden tehokkaamman ja ympäristöystävällisemmän eineslaatikon elintarvikkeiden jakeluun Suomessa. Transbox Oy on Suomen johtava elintarviketeollisuuden ja kaupan logistiikkayhtiöiden omistama poolijärjestelmä. Schoeller Arca Systems on maailman johtava kiertävien muovisten kuljetuspakkausten ja -järjestelmien valmistaja.

Vuosia kestäneen yhteistyön tuloksena on saatu aikaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti sekä taloudellinen että yhtenäinen, kierrätettävien ja keskenään pinoutuvien, muovisten kuljetuslaatikoiden sarja. Uusi eineslaatikko pinoutuu Transboxin jo markkinoilla olevan laatikkokannan kanssa.

Uusi eineslaatikko on entistä tukevampi ja sillä on kotelorakenteiden ansiosta hyvä vääntöjäykkyys. Laatikko on erityisesti suunniteltu automaattiseen käsittelyyn. Visuaalisesti luettava numero on integroitu viivakoodin yhteyteen. Designissa on huomioitu hygieniaseikat mm. minimoimalla rimojen määrä. Rasteroidut etikettialueet helpottavat tarrojen irtoamista pesussa. Laatikon pyöristetyt kantokahvat tekevät siitä hyvän kantaa. Laatikko on valmistettu väri- ja lisäaineettomasta neitseellisestä HDPE- muovista, joka on tuotteen elinkaaren päässä raaka-aineena täysin uusiokäytettävää materiaalia.

Schoeller Arca Systems Oy:n toimitusjohtaja Jari Väisäsen mukaan uusi eineslaatikko on malliesimerkki projektista jossa asiakasta kuunnellen on löydetty paras mahdollinen kuljetuspakkausratkaisu ekologiset tavoitteet huomioiden.

Transbox Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Varonen kertoo muovilaatikoiden osoittautuneen parhaimmaksi ratkaisuksi elintarviketeollisuuden ja kaupan välisiin kuljetuksiin.
iso.png
Transbox_eineslaatikko.pdf
Lehdistötiedote 24.9.2012
Uutisotsikot:
Liha- ja eineslaatikon vuokrahinnat ()
Transbox Oy - vastuullisuusraportti 2023 ()
Uusi eineslaatikko Transbox Oy:lle ()
Vuokra-asiakkaiden laatikkoinventaarit vuonna 2024 ()
Miten toimin, kun vastaanotan tavaraa Transbox-laatikoissa? ()
Transbox ?lihalaatikoille 90017 ?alkuinen numerosarja käyttöön ()

Transbox Oy   |   Linnoitustie 4   |   02600 Espoo   |   transbox@transbox.fi