Laatikoiden käyttöoikeus ja vuokraaminen

Transbox-laatikoita saa käyttää vain Transbox Oy:n osakas tai vuokra-asiakas.

Transbox Oy vuokraa liha- ja eineslaatikoita yrittäjille pakattujen elintarvikkeiden kylmäkuljetuksena tapahtuvaa jakelukuljetusta varten Suomessa. Transbox –järjestelmään pääsee helposti mukaan. Tämä onnistuu tekemällä vuokrasopimus Transbox Oy:n kanssa. Sopimuksenteon yhteydessä tarvitaan viikkotason ennuste laatikoiden käyttötarpeesta ja samalla sovitaan laatikkopesula, josta laatikot noudetaan.

Vuokra-asiakkaan pitää hoitaa laatikkotietojen keruu ja välitys asianmukaisesti. Annamme mielellämme lisätietoja eri ratkaisuista laatikkotietojen välittämiseen Transbox -raportointijärjestelmään.

Lihalaatikoiden vuokra on 0,48 euroa / vuokralaiselta lähtenyt laatikko ja eineslaatikon 0,41 euroa / vuokralaiselta lähtenyt laatikko. Lisäksi Transbox Oy veloittaa laatikoiden lähetysmäärästä riippumatta järjestelmämaksun 72 €/kk kultakin vuokraajalta. Näihin hintoihin sisältyvät logistiikkakustannukset: keruu, siirto sovittuun terminaaliin ja luovutus, ei kuitenkaan pesua.

Transbox Oy:n hallitus on päättänyt, että kaikilta laatikonvuokraajilta veloitetaan kahden kuukauden laatikonvuokraa vastaava takuusumma. Takuusumma palautetaan vuokrasopimuksen päättyessä.

Vuokralaatikko ei sido toimittajan pääomia ja mahdollistaa keskittymisen omaan osaamisalueeseen. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan laatikoita, ota yhteyttä Transbox Oy:n Sampsa Varoseen tai Ville Mannilaan. Yhteystiedot löydät sivun ylälaidasta.

 

Transbox Oy   |   Linnoitustie 4   |   02600 Espoo   |   transbox@transbox.fi