Transbox -laatikot

Transbox -laatikot ovat moduulimittaisia 400 x 600 mm ja niitä on kahta eri korkeutta: lihalaatikko 255 mm ja eineslaatikko 136 mm. Laatikot pinoutuvat keskenään lastattuina, mutta erilaisesta kartiomaisuudesta johtuen ne eivät mene tyhjinä sisäkkäin muuten kuin laatikkotyyppikohtaisesti.

Laatikoiden valmistemateriaali on HDPE, joka kestää erinomaisesti kosteutta ja lämpötilan vaihteluja. Laatikot kestävät sekä dynaamista että staattista kuormitusta ja siten ne suojaavat tuotteita käsittelyn ja kuljetuksen eri vaiheissa. Laatikot pestään bakteriologisesti puhtaiksi.

Transbox-laatikko toimii sellaisenaan vähittäiskaupassa myyntikalusteisiin sopivana myyntialustana, josta asiakkaat voivat poimia haluamansa tuotteet ilman ylimääräisiä käsittelykertoja. Kuljetuksen ja varastoinnin eri käsittelyvaiheissa laatikot ovat kestäviä ja tukevia sekä mekaanista rasitusta että kosteutta vastaan ja siten suojaavat tuotteita.

Transbox-laatikoita käyttämällä myös jätteiden määrä vähenee huomattavasti.

Transbox-laatikoiden tunnistamiseksi ja yksilöimiseksi kaikissa laatikoissa on viivakoodietiketit. Viivakoodietiketeiltä edellytetään, että ne pysyvät kiinni muovisissa kuljetuslaatikoissa niille varatuissa syvennyksissä. Etikettien tulee olla lukukelpoisia useiden kymmenien pesukertojen jälkeen liha-ja elintarviketeollisuuden yleisesti käyttämillä pesukoneilla, - aineilla ja - ohjelmilla.
 

Transbox Oy   |   Linnoitustie 4   |   02600 Espoo   |   transbox@transbox.fi